Nieuws

Opslagmogelijkheden

Diverse mogelijkheden van groot tot klein
Wij bieden opslagmogelijkheden voor bedrijven, maar u kunt nu ook bij ons terecht voor opslag van privé spullen. Wij verhuren boxen, losse opslag vanaf 10 vierkante meter.

Interesse, u kunt eens vrijblijvend informeren.

Ekowax

20-11-2016
Wassen zonder water
Donkerbroek is sinds kort een bedrijf rijker. Onder de naam Ekowax Cleaning Producs, is Sjirk Schepers onlangs een onderneming gestart op het gebied van schoonmaakmiddelen op ecologische basis, gebaseerd op de nanotechnologie. Sjirk: “Ik was eerst dealer van het product, maar kreeg de kans om het bedrijf over te nemen. Ik heb geen moment geaarzeld. Ik had de producten al zelf in gebruik en was direct enthousiast over het resultaat en het gemak ervan. Ook het feit dat het biologisch is en dus goed voor het milieu, spreekt mij zeer aan”.

Ekowax Cleaning Producs is gevestigd in Donkerbroek, in de oude melkfabriek aan de Schapendrift 1i. U kunt vrijblijvend een afspraak maken voor een demonstratie of om de producten te bekijken. Ook hebben wij een website met webshop (www.ekowax.nl) en zijn we actief op Facebook. Ekowax is bereikbaar op info@ekowax.nl of telefonisch op 06-82232347.

Jan Jansma neemt afscheid van Ondernemerscentrum

28 juli 2015Donkerbroek – Jan Jansma uit Donkerbroek neemt deze week afscheid van de Stichting Ondernemerscentrum Donkerbroek. ‘Na 25 jaar in het bestuur, is het genoeg geweest’, zegt Jansma die inmiddels de leeftijd van 85 jaar heeft bereikt.